>>>Belépés a szerverre<<<

Belépési név:
Jelszó:

Menü
WebSite


Te pedig nappal ezelőtt regisztráltál!
Látogatók száma
free counters
(MyStat számláló: 2012.02.29-től számítva)
Nyitólap » 2012 » Február » 4 » Nyereményjátékok és Támogatások kifizetése
06:13:52
Nyereményjátékok és Támogatások kifizetése
Örömmel értesítelek titeket, hogy kidolgoztam egy rendszert, amellyel egyszerűbb lesz a szervert támogatók / nyereményjátékban résztvevők helyzete a jutalom átvételét tekintve!

A rendszer feladata, a "jutalmak" átadása a játékosoknak.

Azzal, hogy támogatod a szervert ( Bővebb információ itt ), magadat támogatod elsősorban. Hogy miért? Azért, mert sokáig játszhatsz a szerveren, és még emellett jutalmat is kapsz a támogatásodért!

A rendszer működési elve:


A szerveren van egy file, amelyben el vannak mentve a "nyerőkódok", és hogy ezekért a nyerőkódokért mennyi pénzt, és pontot kapsz a szerveren, amikor beváltod. Fontos, hogy ehhez a kódlistához nem fér hozzá egyik játékos sem, tehát senki sem tudja mi a nyerőkód!
Ha támogatod a szervert, akkor hamarosan kapsz egy Privát üzenetet itt az oldalon, amely tartalmazza a kódot, amivel előhívhatod nyereményed!
Ha a támogatási nyereményed akarod átvenni, nem kell mást tenned, mint felmenni a szerverre, és miután kiválasztottad a karaktered, beírni a /tamogat parancsot. Ezután előjön egy ablak, amibe be kell másolnod az üzenetben megkapott kódot. Ezután a szerver odaadja a meghirdetett összeget, és pontot.

FONTOS: Minden kódot csak egyszer lehet felhasználni! Miután felhasználták a kódot, az törlődik a kódlistából! Minden átvett nyereményt rögzít a szerver egy LOG-fileba, amely rögzíti a pontos dátumot és időt, a játékos nevét, a felhasznált kódot, és a nyereményt.

Ugyanez a helyzet a Nyereményjáték nyereményátvételénél is, csak ott /nyeremeny parancsot kell beírni, és csak annyi a különbség, hogy a nyereményjáték kódjai is külön file-ba vannak elmentve. Egyértelműen itt nem támogatásért kapsz nyereményt, hanem a nyereményjátékban elért helyezésed ill. teljesítményedért.

- 2 képpel illusztrálva a nyereményjáték átvételét:




- További 2 képpel illusztrálva a támogatási nyeremények átvételét:




Ezzel az új rendszerrel könnyebb lesz a nyeremények kiosztása, így hamarabb megkapjátok nyereményeiteket, így nem kell adminra várni, hogy jóváírja a nyereményt.
100%-ig tesztelt, és megbízható a rendszer! Így mindenki hamar megkapja nyereményét!

Várom a hozzászólásokat és véleményeket a rendszerről! :)
Megtekintések száma: 664 | Hozzáadta: Danx | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Keresés
Chat

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0

Online felhasználók:





Copyright StuntLife & Xtreme World Of Stunting
Minden jog fenntartva!
© 2024
Adatvédelmi nyilatkozat , Szerzői jogok