>>>Belépés a szerverre<<<


Menü
WebSite


Te pedig nappal ezelőtt regisztráltál!
Látogatók száma
free counters
(MyStat számláló: 2012.02.29-től számítva)
Stunt Life és Xtreme World Of Stunting szerzői jogok


A Stunt Life és Xtreme World Of Stunting nevek az oldal tulajdonosának szellemi tulajdonát képezik. Az oldalon megtalálható információk másolása, illetve más oldalakra történő engedély nélküli feltöltése tilos! (Engedélyt az oldal tulajdonosától Danx -tól, iletve az adott információt feltöltő felhasználótól kérhetsz!)
A regisztrálni kívánt személy elfogadja, hogy a weboldal tárhelyébe feltöltött adatokkal(írásokkal, fileokkal stb...) a Stunt Life tulajdonosai szabadon(az oldal keretein belül) rendelkezhessenek.
A Stunt Life tulajdonosai fenntartják a jogot a felhasználók számára, hogy szabadon törölhessék feltöltött fájljaikat az oldalról. A felhasználóknak joguk van a fórumon megjelenített hozzászólásaik módosításához, illetve törléséhez. Ezekre mindössze 1 nap áll rendelkezésre.

Az oldal tulajdonosai fenntartják maguknak a jogot, hogy azonnali hatállyal törölhessék, vagy módosítsák a szabálysértő hozzászólásokat, a felhasználó értesítése nélkül. Módosítás esetén az adott adminisztrátornak kötelessége bekapcsolni a "Szerkesztette: ..." Funkciót , amely azt teszi lehetővé, hogy az üzenet módosításának időpontját, és a módosítást végrehajtó nevét megjelenítse az üzenetben!

A felhasználók regisztrációjukkal elfogadják, hogy az oldal tulajdonosai felhasználhassák egyes üzeneteik tartalmát tisztázati, reklámozási, illetve statisztikai mérések céljából.
Az oldalon csakis az adminisztrátorok képesek hozzáférni a felhasználó IP címéhez, amely személyes adatnak minősül.
A felhasználók saját, személyes adataikkal kizárólag saját maguk rendelkezhetnek, így az oldal tulajdonosainak nem áll jogában kiadni azokat nyilvánosan, harmadik személynek.
Személyes adatoknak minősülnek azok az adatok, amelyeket csak adminisztrátoroknak, illetve moderátoroknak elérhető az oldalon, és a szerveren. Ilyen többek között például az IP cím is.

Az oldal tulajdonosa tiszteletben tartja más emberek szellemi, és szerzői jogait is, így az oldalon másolt információkat csakis a szerző beleegyezésével helyez el.
Keresés
Chat

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0

Online felhasználók:

Copyright StuntLife & Xtreme World Of Stunting
Minden jog fenntartva!
© 2024
Adatvédelmi nyilatkozat , Szerzői jogok