>>>Belépés a szerverre<<<

Belépési név:
Jelszó:

Menü
WebSite


Te pedig nappal ezelőtt regisztráltál!
Látogatók száma
free counters
(MyStat számláló: 2012.02.29-től számítva)
Nyitólap » 2012 » Március » 22 » [HUN]StuntLife 2.6.5
19:13:51
[HUN]StuntLife 2.6.5
Megérkezett a [HUN]StuntLife 2.6.5 -ös verzió!

2012. Március 22-én pár hiba arra sarkallt, hogy azonnali karbantartást végezzek a szerveren.

Úgy terveztem, hogy egy 15 perces munka lesz, ám 2 és fél órán keresztül dolgoztam a szerveren. Ez időre a szerver le volt zárva, és senki nem tudott belépni. ( Elnézést mindenkitől, nem így terveztem :) )

Hogy megtudjátok, hogy miért volt ez kényszer zárás, és hogy miért jelent meg egy újabb verzió, leírom, milyen fejlesztéseket iktattam be:

=> /v és /v2 parancsokkal nem tudtatok lehívni járműveket a korábbi verzióban. Ez azért volt, mert a sa-mp-ben 2000 jármű lehet egy időben maximálisan a szervereken. Nos, mi ezt a limitet túlléptük, és ezért nem engedett a napokban lehívni járműveket. Hogy ne okozzon problémát a járművek lehívása, azu alábbi intézkedéseket hoztam:

- 287 db járművet töröltem a szerverről (Ebben volt jó pár inaktív ember jármű állománya, és a szerverre berakott alap járművek közül is töröltem párat.)

- Átalakítottam a megvehető járművek rendszerét, és bizonyos szinthez kötöttem a járművek vásárlását! (Ez azért volt fontos, mert minden kezdő játékos megvett 15 db járművet, és többet nem jött fel a szerverre.)
Így csak azok vehetnek járműveket, akik rendelkeznek a megfelelő pontszámmal, ami jelenleg 1000 (A szavazás lezárásával módosítani fogom ezt az értéket!) , és a megfelelő mennyiségű pénzzel.

- Minden játékosnak maximálisan 10 járműre korlátoztam a saját járművek számát, így megkérek mindenkit, akinek 10-nél több járműve van, hogy adja el a felesleges járműveit. (Valljuk be, hogy nem mindig használjuk mind a 15 járművet! Ám nem akartam nagy csökkentést, ezért csak 10-re állítottam vissza!)
A maximális járművek száma főadmintól kezdve játékosig MINDENKIRE vonatkozik!
(Én is el fogom adni a maradék 5 járművemet, amennyivel meghaladtam a 10-es limitet.)

=> Mivel az a probléma sokszor, hogy nincs eladó ház, a ház rendszert is átalakítottam kicsit, így házat is csak 1000 ponttól lehet venni! (Amint megvan a szavazás eredménye, átállítom az 1000-et is!) Akinek azzal lenne problémája, hogy hogy szerezzen pontot, azoknak javaslom a reakciótesztet, és a rablásokat, hisz ezekkel a legegyszerűbb pontot "csinálni" :)

=> /city teleportot töröltem, főleg azért, mert itt volt kb. 130 db jármű, és ezzel elértem egy nagyméretű járműcsökentést.

=> /adminiroda teleportnál is történtek fejlesztések, így ha nem vált át téged a szerver magasabb szintű VIP-re, akkor kézileg is átállíthatod! (Az iroda végében, a koponya iconnál)

=> Karbantartás alatt eladtam pár házat, hogy tudjatok venni. (inaktív emberek házait adtam el.)

=> /kill parancsot módosítottam, így ha beírod a parancsot, 5 másodpercel a parancs beírása után öl meg csak a szerver.

=> Kifagyások számát nagymértékben csökkentettem. A korábbi, hibás verzióban átlag 3 halál után kifagyott az ember. A jelenlegi verzióban ezt kiküszöböltem, és már nem lesz ennyi kifagyás :)


=> FIGYELEM a szabályzat a következő szerver újraindítástól bővül egy új szabállyal:

16.) Rablás közben valakivel elteleportáltatod magad ==> Börtön 10-20 perc / / KIrúgás a szerverről / Kitiltás a szerverről / Teljes pénz levonása

Ez már érvényben van, csak most fog hivatalosan is bekerülni a szabályzatba!


=> Az megvehető járművek információs panel új megjelenést kapott

=> Az eladó házak információi is új megjelenést kaptak.

Megtekintések száma: 477 | Hozzáadta: Danx | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 2
2 Danx  
2 Spam
Hát igen, /city -ben volt kb. 130 jármű, amit senki sem használt, így értelmetlenül voltak ott.
Meg volt egy ház, amit Kovacs_Johnson birtokolt, aki kb. 2011-ben volt fen utoljára... XD
Úgyhogy azt a házat töröltem, a kocsijaival együtt.
A kocsik azért maradtak 10-en, mert sok ember ugye szereti a minél több autót... És így nem lesznek annyira elkeseredve, hogy 15 helyett csak 10, és nem 5 lehet. Meg ugye sokaknak kellenek a "szuper fegyverek" mint pl. tank,hunter,hydra, és akkor ezeken kívül a kedvenc járművek.
Meg 5-el nehéz lenne megoldani, hogy lehessen hajód, motorod, autót, repülőd, + a 3 "szuper fegyver" Valamit valamiért fel kéne adni, az meg szintén nem lenne a legjobb. smile

1 magyarkristof  
0 Spam
Ezek a javítások jók lettek ugyanis /city-ben mikor fent voltam nem láttam hogy sokan mennének oda!! A kocsikról annyit hogyha nem tízre hanem 5-re csökkentetted volna nem lett volna baj mert egyszerre csak 1 db tudsz használni!! A pontok (score) az azért jó mert így aki csak feljön vesz egyet és többet nem jön fel azzal is csökkenti a a lekérhető kocsik számát!! úgy, hogy nekem tetszenek a módosítások smile happy biggrin cool

Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Keresés
Chat

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0

Online felhasználók:





Copyright StuntLife & Xtreme World Of Stunting
Minden jog fenntartva!
© 2024
Adatvédelmi nyilatkozat , Szerzői jogok