>>>Belépés a szerverre<<<

Belépési név:
Jelszó:

Menü
WebSite


Te pedig nappal ezelőtt regisztráltál!
Látogatók száma
free counters
(MyStat számláló: 2012.02.29-től számítva)
Nyitólap » 2012 » Augusztus » 16 » Mappolt házak
19:12:38
Mappolt házak
Manapság egyre több saját készítésű házat kapunk, amivel felkeresnek játékosaink, hogy tegyük őket be.

Ezzel annyi gond van, hogy körülbelül 30 db saját készítésű ház van jelenleg a szerveren, és ezek száma fokozatosan csak nő. Ezért a szerver admin csapata úgy döntött, hogy a saját házak berakását határozatlan ideig szünetelteti, így több saját készítésű ház nem fog bekerülni a szerverre.

A saját mapok korábban korlátozva voltak 100 db objectre, amit sok játékos kihasználva például készített magának saját repülőteret a házához. Ezzel azonban sok helyet lefoglaltak a szerveren.

Ám, hogy ne legyen teljesen megszüntetve a saját ház készítésének lehetősége, úgy döntöttünk, hogy beteszünk saját készítésű házakat, de innentől csak azoknak, akik hozzájárulnak szerverünk anyagi fenntartásához.

Ehhez az egyik legegyszerűbb módszer, az [SMS-Támogatás], amit bátran ajánlunk mindenki figyelmébe, ugyanis az egyik legbiztonságosabb módszer. Az SMS-ek árának mi csak a felét használhatjuk fel, ugyanis a pénz egyből a sunhwell.hu -hoz érkezik, és a felét szerver befizetésre írják jóvá.

A korábban berakott házak továbbra is bent maradnak majd a szerveren.
Megtekintések száma: 420 | Hozzáadta: Danx | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 2
2  
de sok játékosnak van háza nem csak mappolt és van olyan ház is amiben lakik valaki de 1 szer sem láttam fent játszani szerintem mehetne nekik egy kis kilakoltatás
dry (PIT) voltam

1  
Danx én tudok sok mappot amit ki lehtne szedni pl: this-háza nem is használta... lv teleport az én házam is... FBI-parkoló-t , ennyit tudok vagy sf-ben még az autó eladó részt... dry

Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Keresés
Chat

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0

Online felhasználók:

Mai látogatóink:
_White
Copyright StuntLife & Xtreme World Of Stunting
Minden jog fenntartva!
© 2018
Adatvédelmi nyilatkozat , Szerzői jogok