>>>Belépés a szerverre<<<

Belépési név:
Jelszó:

Menü
WebSite


Te pedig nappal ezelőtt regisztráltál!
Látogatók száma
free counters
(MyStat számláló: 2012.02.29-től számítva)
Nyitólap » 2012 » Augusztus » 8 » ACCOUNT-PROTECTION
03:17:41
ACCOUNT-PROTECTION
FELHASZNÁLÓ-VÉDELEM / ACCOUNT-PROTECTION

A felhasználók bejelentkezése és a beléptetés kis változásokon esett át. Korábban, amikor valaki belépett egy már regisztrált felhasználó nevével, a szerver kiírta, hogy "jelentkezz be", és amíg nem jelentkezett be a játékos, nem engedte elkezdeni a játékot.

Ez biztonsági lépés mint kiderült, nem elegendő.

A biztonságos beléptetés ugyanúgy maradt félig, mint korábban. Regisztrált korábban a felhasználó, belép a szerverre, ha ugyanarról az IP címről lép be a játékos a szerver automatikusan belépteti a játékba.

Viszont mi van akkor, ha más IP címről próbálnak belépni a felhasználóba? A szerver belépésnél kiad egy ablakot, ahova ez esetben be kell írni a korábban megadott jelszót. Ha a jelszó helytelen, a játékos nem tud belépni a játékba. Hiába próbálkozik, nem fog tudni sehogy belépni, csak a helyes jelszóval.

További biztonsági lépés az, hogy amíg nem lép be a játékos, nem tud chatben, PM-ben írni, és nem tud parancsokat használni sem. (Így nem tudja majd eladni mások házát, boltját az illetéktelen játékos.)

Ez a változtatás annyiban érinti a dinamikus IP-vel rendelkezőket, hogy nekik minden IP váltás után újra be kel lépniük jelszóval, mert ugye a szerver akkor lépteti be automatikusan, ha egyszer már belépett egy jelszóval, azonos IP-ről. (És ha később visszalép az illető, akkor más IP-je van, és a szerver nem ismeri fel. Ezért kell mindig loginolni IP váltás után.)

Remélem, ezekkel az intézkedésekkel elkerülhetjük a felhasználókkal való visszaélést!

Megtekintések száma: 459 | Hozzáadta: Danx | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 4
4 Tomi217  
0 Spam
HOGY KELL REGISZTRÁLNI????? mert beírom /register ..... és a felhasználói védelmet teszi ki -.-

3 Marcelo  
0 Spam
Kedves Pista Be1csi !Ma este nem tudok elmenni a tangf3harmonika edrsete, mert me1r haza_ utaztunk, letelt az fcdfcle9s.c9n vagyok az a szőke kisle1ny aki ismeri a magyar nf3te1kat.Ke9pzeld! dagy tudom, hogy ismered az e9n zongora tane1rne9nimet akit fagy hedvnak, hogy Nick Andrea. Elmese9ltfck neki ,hogy milyen jf3t e9nekeltfcnk egyfctt.Most operett estre ke9szfclf6k Andi ne9nivel. Zongore1zni fogom a Te rongyos e9let cedmű dalt e9s e9nekelni fogom a Hajme1si Pe9ter, Hajme1si Pe1l cedmű operettet.Ha lesz időd edrje1l Nekem levelet.dcdvf6zf6llek e9s puszillak : Erős Laura

2 toMii  
0 Spam
Egyetértek. smile

1 v1talic  
1 Spam
na ez szerintem nagyon jó rendszer lett így!:)

Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Keresés
Chat

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0

Online felhasználók:





Copyright StuntLife & Xtreme World Of Stunting
Minden jog fenntartva!
© 2024
Adatvédelmi nyilatkozat , Szerzői jogok