>>>Belépés a szerverre<<<

Belépési név:
Jelszó:

Menü
WebSite


Te pedig nappal ezelőtt regisztráltál!
Látogatók száma
free counters
(MyStat számláló: 2012.02.29-től számítva)
Rendelési szabályzat:

- Szervernyitás minimum 2 játékosnál kezdődik! És 100 játékosig tart. (Ha magasabb igény lenne rá, nőne ez az érték)
- Szervernyitás minimum 1 órára lehetséges, és maximum 4-re.
- Szerverindítástól ha 10 perc után nincs fent a megfelelő számú játékos a szerveren, akkor a szerver leáll. Ezesetben, ha fölöslegesen lesz szerver bérlés, akkor a rendelő 3. fölösleges rendelése után nem bérelhet szervert.
- Függetlenül attól, hogy mennyi időre szól a szerver bérlése, amennyiben nincs minimum 1 játékos a szerveren a szerver bezár. Ahogy az utolsó játékos elhagyta a szervert, maximum 10 percig fut a szerver játékos nélkül, ezután leáll.
- Amennyiben a rendelő nem megfelelően tölti ki a rendelését, az nem minősül elfogadhatónak, és törlésre kerül a megrendelés.
- A szerver futásának ideje 14:00-tól maximum 18:00-ig tarthatnak. (Kivételes alkalmakkor hamarabb, vagy később is zárhat a szerver, ez a játékosok függvényében dől el.)
- A megrendelők neveit a következő hozzászólásban vezetjük.
- Fontos, hogy 2 nappal a tervezett szerverindítás előtt rendeld meg a szervert, ellenkező esetben a rendelés érvénytelen!
- Senkitől sem kérhetsz pénzt, azért, mert te bérelted ki a szervert, mivel ezt te is ingyen kapod. (Semmiféle hasznot nem húzhatsz belőle)

Neved (szerveren) *:
E-mail címed:
Javaslat *:
Mivel kapcsolatos a javaslatod? *:


A "*"-ggal megjelölt mezők kitöltése kötelező! Ennek hiányában a megrendelés nem adható le!Ha csak azért töltöd ki ezeket a mezőket, hogy elküldhesd a megrendelésed, de azok az információk tévesek, félrevezetőek, vagy látszik rajtuk, hogy nem rendelést takar, vagy csak szórakozni akartál, a rendelést töröljük.
Keresés
Chat

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0

Online felhasználók:

Copyright StuntLife & Xtreme World Of Stunting
Minden jog fenntartva!
© 2019
Adatvédelmi nyilatkozat , Szerzői jogok